Patchworkový klub Znojmo

"Tvoříme, abychom si to užily, ne abychom se stresovaly…"

Posezení u kafíčka – středa 21. 4. 2010

Posezení u kafíčka!!!!!

Milé dámy,děvčata, přítelkyně patchworkářky, chci Vás pozvat na malé poklábosení u výborné kávy, čaje, ev. něčeho onačejšího do kavárny OÁZA na Kovářské ulici (naproti Alpine) tuto středu 21.dubna. Myslím si, že máme hodně nových zážitků a inspirací z Mezinárodní výstavy,určitě se rády podělíme o dojmy, vezmu na ukázku a půjčení zakoupené knihy, pokud si vezmete i nějaké malé šití do ruky, není to problém. Protože pravidelná schůzka klubu je tentokrát až 3. května, ráda se s Vámi uvidím dřív, do kavárny dorazím kolem půl páté. Budu se těšit na Vaši milou společnost, Jitka K.

  První akce v OÁZE se velmi podařila  i když počet účastníků, když nepočítám i dvě děti  – byl 13 a nevěstil by nic dobrého. Dobrého tam však  bylo až až / i   když nepočítám svádivou “ nastěnku“ /
.  Díky  Hančine technice jsme měly  možnost si prohlédnout  fotky Drahušky ze společného zájezdu z Prahy , na nichž byly překrásné výtvory ale to určitě nejlepší ze všeho tam chybělo  –  naše maličkosti na společné fotce!!!!!!!!!!!!!!  Jitka přinesla další poučnou literaturu na šití  –  dvě knížky pro zapůjčení členkám našeho  klubu. I když jsem měla s Jitkou podle instrukcí něco malého na šití v ruce s sebou , přiznávám, že jsme to netknuté jehlou  opět přinesly domů. Probraly jsme témata, na které na schůzkách jednou za měsíc není čas ani prostor .Blížící se májové  dny budeme oslavovat společně i s partnery na Podhradí. Krepáková mávátka a kytičky,  nafouknuté balonky a perfektní náladu včetně  několika vrstev termoprádla, duchny  a kulichy si přichystejte s sebou. Na pravidelné  schůzce 3.května ve Znoj. strojírnách vše doladíme a rozdělíme úkoly.  Druhé posezení v OÁZE se  šitím v ruce, se uskuteční za 14 dní, to je asi ve středu 5.5.2010, pokud se nedomluivíme jinak, zase kolem půl páté. Víte dobře, že i jídelní lístek byl obsáhlý a neochutnaly jsme všechno ! Na závěr  sladká tečka pro všechny :  Dostaly jsme dotaci – hurá, hurá, hurá.Tak  zatím čauky  – Renča.

RSS 2.0 | Trackback | Komentáře |

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.