Patchworkový klub Znojmo

"Tvoříme, abychom si to užily, ne abychom se stresovaly…"

Pozvánka z Prostějova na 2. Sraz patchworkářek: 27. a 28. října 2018

 

Patchwork Prostějov, z.s.

 

Milé patchworkářky, kolegyně od šicích strojů, kamarádky.

 

Mnohé z vás v minulém roce navštívili v Prostějově 1. Sraz patchworkářek. Byla to akce velice příjemná a milá.

První den byl ve znamení setkání, povídání, workshopů a možnosti nakoupení látek. Také proběhl kurz ovocného prostírání ve spolupráci s Liza decor, kterou určitě většina z vás zná. Druhý den byly kurzy na šití kabelky s Jindřiškou Moravcovou a malování jehlou s Monikou Malinovou.

Společně jsme si ušily hvězdné bloky a vznikla myšlenka, která měla velký ohlas. Děvčata nám průběžně posílala svoje hvězdy a my z nich šijeme „hvězdnou deku“, která bude na dalším srazu vystavena a později vydražena. Peníze z dražby budou použity na charitativní účely. Z hvězd, které se nedostaly na deku šijeme polštářky, které darujeme do domova důchodců.

A proto jsme se rozhodli, že i letos uspořádáme – 2. Sraz patchworkářek v termínu 27. a 28. října 2018 v hotelu Tennis club v Prostějově. Náš spolek bude opět organizátorem této akce a proto si dovolujeme oslovit i ostatní patchworkové spolky a kluby a srdečně je pozvat. Také máme myšlenku, že by bylo pěkné na této patchworkové sešlosti vystavit vaše klubové deky. Abychom se všechny mohly podívat na vaše společné dílko. Také náš spolek pracuje na vytvoření společného quiltu.

První den akce bude samozřejmě také s možností nákupu látek a ostatního materiálu / jak české, tak zahraniční látky, galanterie, nitě/. Bude zde velká prezentace šicích strojů a pomůcek pro šití, pravítek a šablon Liza decor.

Dále budou probíhat workshopy – quiltování, malování, tvorba květů z faomiranu a další a další. Připravujeme také kurzy, tak jako vloni, vše zveřejníme, aby byla možnost přihlášení se. Bude také probíhat kurz Obleč si svůj taburet.

V hotelu je možné se ubytovat, zakoupit si oběd, kávu apod. Jen je potřeba ubytování nahlásit dopředu.

Budeme moc rády, když se za námi do Prostějova přijedete podívat. Když s sebou vezmete své klubové deky a také kamarádky. Myslím si, že  to bude příjemná akce a možnost se společně setkat a popovídat si o naší velké lásce J.

Bylo by pro nás moc „fajn“ kdybyste se nám mohly ozvat dopředu a nahlásit, zda přijedete a co s sebou přivezete J, abychom věděli, kolik máme připravit stojanů na klubové krásky.

Děvčata, těšíme se na vás, přijeďte. Pokud byste chtěly nějaké bližší informace, obraťte se na eschwarzova@seznam.cz. Informace budou postupně přidávány na fb stránku Patchwork Prostějov a na Patchworkářky.

 

Za Patchwork Prostějov, z.s. vás zdraví Eva Schwarzová

 

RSS 2.0 | Trackback | Komentáře |

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.