Patchworkový klub Znojmo

"Tvoříme, abychom si to užily, ne abychom se stresovaly…"

Výstava VÁNOCE, VÁNOCE PŘICHÁZEJÍ, Znojmo 1. – 22. 12. 2008

Rok se opět velice rychle překulil a je zde krásný předvánoční čas. Pro většinu z nás je advent časem vánočních nákupů, pečení cukroví, balení dárků a setkávání se se svými blízkými. Pro členky Patchworkového klubu Znojmo se navíc tento čas pojí s přípravou vánoční výstavy, letos již potřetí nabídneme návštěvníkům ukázky našich prací. Letošní výstava je umístěná v prostorách Domu umění na Masarykově náměstí ve Znojmě, vernisáž proběhne 1. prosince v 17.00 hodin. Předvánoční atmosféru výstavy navodí vůně jehličí a perníků, vystoupení pěveckého sboru Dyjavánek a malá ochutnávka znojemských vín.
Přijďte se podívat na krásné a originální práce našich členek,zazpívat s námi koledy a prožít pěkný podvečer v naší společnosti.

Všechny srdečně zveme na naši výstavu, která je otevřena od 2. do 22. prosince 2008. Podívejte se na fotky z výstavy a její vernisáže. Celou kolekci fotek nejen z výstavy, ale i její přípravy a chystání stánku můžete vidět po kliknutí na následující odkaz na album Vlastulka.

      

RSS 2.0 | Trackback | Komentáře |

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.