Patchworkový klub Znojmo

"Tvoříme, abychom si to užily, ne abychom se stresovaly…"

Jarní muzikálový koncert Aleše SLANINY a jeho hostů ve Znojmě

Nabídka od p. Rivolové:

Srdečně zdravím milé diváky,

jak jsem slíbila v dubnové divadelní nabídce, posílám info o Jarním muzikálovém koncertě u nás v divadle ve Znojmě. Uskuteční se v neděli 19.května 2024 v 18.00 a bude opět charitativní. Tímto velmi děkuji MUDr.Petře Labovské za dlouholetou a ochotnou spolupráci, kdy nám vždy pomůže najít potřebné, bohužel, vážně nemocné děti a jejich rodiny, kterým ( i díky vám) můžeme alespoň finančně pomoci. Moc jí za to s Alešem děkujeme.
Aleš letos přiveze jako hosty: tradičně Ajku ZELOVOU, Jirku MACHA, nově Elišku SKÁLOVOU a Kristiána PEKARA (myslím,adekvátní náhrada za Libora Matouše….:-)). Libor moc lituje, že tentokrát do Znojma nemůže, ale zpívá v tu neděli „dvoják“ na hudebce v Devíti křížích….
Uslyšíme nejslavnější árie z Bídníků, Josefa a jeho kouzelného pláště, My Fair Lady ze Zelňáku, Addams Family, Medica, O statečném kováři (to bude extra sólo pro diváka Maxe), Noc na Karlštejně (to zase bude extra pro divačku  Viktorku), to jsou naši nejmladší diváci….:-) a další muzikálové skvosty, které má MdB momentálně na repertoáru. Samozřejmě doprovázené muzikanty MdB pod vedením Tomáše Küfhabera.
Napište, prosím, zda se vám hodí vstupenky do I.pořadí (400,-Kč) nebo do II.pořadí (350,-Kč). Židle na balkoně – náhrada za stání (200,-Kč).
Děkuji za upřesnění.
 
Přeji krásné jarní dny a těšíme se 19.5.2024 s Alešem na vás…..:-)
Riv.
RSS 2.0 | Trackback | Komentáře |

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.