Patchworkový klub Znojmo

"Tvoříme, abychom si to užily, ne abychom se stresovaly…"

Schůzka 12. ledna 2015

  • Jitka rozdala příspěvky na zájezd všem členkám, které navštívily výstavu v Eisenstadtu
  • Zhodnotily jsme vánoční výstavu – mohlo být více exponátů. Hlavním cílem napříště bude vystavit díla zhotovené během roku, prodej výrobků je až na druhém místě – jako bonus. Členky klubu mají povinnost držet služby, i když nemají nic na prodej, rozpis služeb se bude dělat s předstihem, ne až při instalaci výstavy.
  • Výroční schůze klubu se bude konat v pátek 6. února 2015 od 18:00 v jídelně Znojemských strojíren, na občerstvení každá něco přinese, účast je povinná. Sraz v 17 hod. na přípravu občerstvení, přineste si peníze na členský příspěvek a kdo se chce zúčastnit zájezdu na výstavu do Prahy (v sobotu 11. dubna), zaplatí zálohu 400 Kč.
  • Šijeme výrobky do tomboly  pro ples města Znojma: 4 prostírky 20×30 cm nebo podkafíčka 6 ks o rozměru 15×15 cm nebo polštář. Hotové výrobky doneste Jitce do 20. ledna 2015, materiál bude proplacen z dotací.
  • Jitka se Šárkou přišly s návrhem, aby se náš klub účastnil výstavy patchworkových prací v Žirovnici ve dnech 2.5.-23.5. 2015. Budeme mít k dispozici nádherné prostory – celé patro ve Špýcharu, kam můžeme umístit velké množství dek. Výrobky lze označit i jako prodejní.  Můžete se podívat na video z loňské výstavy: Výstava 2014.  Vernisáž letošní výstavy bude v sobotu 2. května 2015. Můžeme na místo přijet i na celý prodloužený víkend – ubytování lze zajistit. V okolí je možnost navštívit např. zámek nebo muzeum perleťových knoflíků v pivovaru , kde je i expozice historických šicích strojů. Výstava bude ukončena 23.5., kdy se ve městě pořádají Slavnosti žirovnického jednorožce. Od 24. května se v Želivském klášteře koná týdenní pobyt (do 29.5.) s patchworkovými kurzy (cena 4750 Kč, za celý den kurzovné činí 440 Kč, 1 den pobytu stojí 510 Kč). Končí se v pátek obědem. Kdo má zájem, informujte a hlaste se u Jitky.

Podívejte se na fotky ze schůzky a výrobky do tomboly: album

RSS 2.0 | Trackback | Komentáře |

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.