Patchworkový klub Znojmo

"Tvoříme, abychom si to užily, ne abychom se stresovaly…"

 Brno Brass Fest 13. – 16. 6. 2024, Jazzová plavba na přehradě 14. 6. 2024

Nabídka od p. Rivolové (zaslána od Jiřího Kokmotose) 
 
Brno brass fest je 4 denní akce, která je pořádána v Brně 3. rokem. Celý program festivalu je na webu brnobrassfest.cz a ve formě plakátu níže. Rád bych ovšem Vás a Vaše diváky pozval dvě akce z festivalu.
Jde jednak o zahajovací koncert festivalu v podobě vystoupění velkého žesťového orchestru Moravia brass band, což je těleso o 30ti hráčích a jeho zvuk je nejpodoběnšjí symfonickému tělesu. Koncert je rozdělen na dvě části, v první se bude hrát dílo Gustava Holsta Planety a v druhé pak známé filmové melodie. Obojí budou doprovozené projekcí na LED obrazovce. První část bude s projekcí od Hvězdárny a planetária Brno v podobě průletu Sluneční soustavou a druhá bude doprovozená scénami z filmů, z kterých se bude hrát hudba. Vrcholem večera pak bude premiéra jednoho z obřích nafukovadel vesmírných těles, které Hvězdárna a planetárium Brno vystavuje každý rok na Kraví hoře. Pro navození atmosféry pak po skončení koncertu budou na Zelném trhu nafouknuty všechny další stávající modely (Mars, Země, Měsíc, Slunce) – pro diváky překvapení. Co se ale říct může, že tam bude premiéra dalšího vesmírného nafukovadla, které obohatí sbírku nafukovavacích vesmírných těles Hvězdárny a planetária Brno. Koncert se koná ve čtvrtek 13.6. od 20.30, trvat bude cca 2 hodiny. Doba koncertu je nastavená zejména kvůli tomu, aby koncert měl večerní atmosféru. Projekce za tmy je také výrazně lepší a následná výstava modelů bude mít ve tmě také daleko větší efekt.  
Vstupenky jsou na internetu do 2. kategorie za 790 Kč, při hromadných objednávkách budou za 390 Kč, tak aby se zohlednily náklady na dopravu. Je to cena, kterou nabízíme díky jihomoravskému kraji, s kterým na akci velmi výrazně spolupracujeme a můžeme tak dát tuto nabídku i lidem mimo Brno.
 
Ukázka z díla Gustava Holsta Planety – na místě bude zmíněná led projekce, tak jak je na videu a tam se bude promítat právě průlet kolem planet
 
Tady jsou pak Piráti z Karibiku ukázka z filmové hudby. 
 
A ještě jeden odkaz, kde jsou „jen“ fotografie orchestru na hudbu z filmu Zachraňte vojína Rayena
 
Jinak když si zadáte na internetu, třeba na YouTube heslo Moravia brass band, tak vyjede spousta videí, která mohou posloužit jako referneční.
 
Druhá akce, která by mohla být pro Vaše diváky zajímavá je pak Jazzová plavba na přehradě. Budeme vypravovat v pátek 14.6. dvě lodě a to v 17. hodin a ve 20 hodin. Plavba trvá cca 2 hodiny. Během ní bude hrát kapela Old steam boat jazz band. Lodí se pojede o od přístaviště v Bystrci až za hrad Veveří a zpět. Cena plavby je 450 Kč na internetu, pro hromadné objednávky je cena 350Kč.   
 
 
RSS 2.0 | Trackback | Komentáře |

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.