Patchworkový klub Znojmo

"Tvoříme, abychom si to užily, ne abychom se stresovaly…"

Festival patchworku – Ostrava 23. – 24.11. 2012

Hezký den přeji všem patchworkářkám, švadlenkám, obdivovatelkám řemesla, ale i profesorkám a studentům textilních škol. Těšíme se již na 6. ročník výstavy „Festival patchworku-Ostrava 2012“ a tímto si Vás i letos dovoluji oslovit a pozvat na tuto akci. Výstava se koná v pátek 23.11. a sobotu 24.11.2012 v kulturním zařízení K-TRIO, Ostrava-Hrabůvka. Výstava bude přístupna v čase 10-18 hodin po oba dva dny.
Vstupné na tuto akci je příjemných 50kč.  Součástí výstavy jsou odborné a zajímavé kursy, prodej materiálu a hotových výrobků.

V letošním roce je opět vyhlášena soutěž „Nejhezčí kapsář“ o zajímavé věcné ceny.

Bližší informace o výstavě a přihlášky na www.kzoj.cz.

Tímto Vám nabízíme možnost bezplatně vystavit Vaše patchworkové výrobky na letošní výstavě a tímto ukázat ostatním krásu tohoto řemesla, šikovnost Vašich rukou a kreativitu ducha. Pokud budete mít zájem své výrobky vystavit a tímto je zapůjčit na tuto akci, kontaktujte prosím paní Liškovou, t. 606768798. Za zapůjčené exponáty se osobně zaručují dvě, doufám Vám známé, patchworkářky a organizátorky Danuše Březinová a Magda Lišková. Máte-li založený nějaký klub šití či patchworku, zašlete svou společnou práci, foto ze setkání, ostatní informace a my pro Vás na výstavě přichystáme malou presentaci. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, ráda Vám je zodpovím.

Na případné osobní setkání na výstavě s Vámi, se těší Magda Lišková, t.606768798

RSS 2.0 | Trackback | Komentáře |

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.