Patchworkový klub Znojmo

"Tvoříme, abychom si to užily, ne abychom se stresovaly…"

Schůzka 5.11.2007

Na schůzce byl nejen bohatý program, ale i hojná účast, přišlo nás 18! Jitka se s námi podělila o zážitky z výstavy z Prahy, ale hlavně jsme plánovaly – uvažujeme o společné cestě na výstavu patchworku a batiky a návštěvě modrotiskové dílny rodinné firmy Danzingerů v Olešnici. Probíraly jsme naše financování, co je potřeba k ustanovení klubu. Už se těšíme na návštěvu děvčat z Bohemia patchwork klubu, kterým chceme 16.11.2007 nejen ukázat staré město ve Znojmě, ale hlavně si s nimi popovídat ve sklípku..

Na 17.12.2007 plánujeme naši vánoční besídku, podrobnosti probereme na příští schůzce (3.12.). Zabývaly jsme se organizací vánoční výstavy, bude se konat ve Znojemské besedě od 8. do 13.12.2007. Na příští schůzku doneste věci na výstavu (opatřené visačkou s názvem díla, jménem autorky, případně i cenou a ošetřovacími symboly, pokud chcete výrobek prodat). Domluvíme se na barevné kompozici, patchwork bude doplněn vánočními vazbami pro vytvoření té správné atmosféry.

Plánovaly jsme i kurzy na leden příštího roku. Předběžně budou 5.1.2008 kostky 3D + šití přes papír a 19.1.2008 kouzelné dlaždice + žinilka, vše si příště upřesníme.

Kromě inspirativních časopisů máme možnost si u Jitky koupit i nádherné japonské knížky s návody na patchworkové tašky a jiné výrobky.

RSS 2.0 | Trackback | Komentáře |

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.