Patchworkový klub Znojmo

"Tvoříme, abychom si to užily, ne abychom se stresovaly…"

Festival patchworku Ostrava 11. – 12.11.2011

 Hezký den,
každoročně náš ostravský klub šití Jehlička o.s. ve spolupráci s paní Březinovou pořádá výstavu patchworku. Dovoluji si Vás tímto oslovit a nabídnout možnost presentovat se na této akci. Vzhledem k tomu, že většina členek je začátečnic a mírně pokročilých, rády se inspirují zkušenými patchworkářkami. Pokud budete mít chuť u nás vystavit své práce, můžete výrobky také ocenit k prodeji a připravit si letáček jako svou presentaci. Níže posílám bližší informace.

Lišková Magda-Ostrava.

Hezký den přeji všem patchworkářkám, švadlenkám, obdivovatelkám řemesla, ale i profesorkám a studentům textilních škol. Těšíme se již na 5. ročník výstavy „Festival patchworku-Ostrava 2011“ a tímto si Vás i letos dovoluji oslovit a pozvat na tuto akci. Výstava se koná v pátek 11.11. a sobotu 12.11.2011 v kulturním zařízení K-TRIO, Ostrava-Hrabůvka. Výstava bude přístupna v čase 10-18 hodin po oba dva dny.
Vstupné na tuto akci je příjemných 40kč. Součástí výstavy jsou odborné a zajímavé kursy, prodej materiálu a hotových výrobků.
V letošním roce je opět vyhlášena soutěž „O nejhezčí quilt“ o zajímavé věcné ceny.
Bližší informace o výstavě a přihlášky na www.kzoj.cz. Na této adrese si můžete prohlédnout ohlas v Deníku z jednoho ročníku výstavy:
http://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/20071028_patchwork_vystava_ktr.html

Tímto Vám nabízíme možnost bezplatně vystavit Vaše patchworkové výrobky na letošní výstavě a tímto ukázat ostatním krásu tohoto řemesla, šikovnost Vašich rukou a kreativitu ducha. Pokud budete mít zájem své výrobky vystavit a tímto je zapůjčit na tuto akci, přečtěte si a vyplňte, prosím, přihlášku exponátů. Za zapůjčené exponáty se osobně zaručují dvě, doufám Vám známé, patchworkářky a organizátorky Danuše Březinová a Magda Lišková. Máte-li založený nějaký klub šití či patchworku, zašlete svou společnou práci, foto ze setkání, ostatní informace a my pro Vás na výstavě přichystáme malou presentaci. Pokud budete mít jakékoliv dotazy, ráda Vám je zodpovím. Na případné osobní setkání na výstavě s Vámi, se těší Magda Lišková, t.606768798
Bližší informace, přehled kursů si můžete prohlédnout v přílohách.

  

RSS 2.0 | Trackback | Komentáře |

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.