Patchworkový klub Znojmo

"Tvoříme, abychom si to užily, ne abychom se stresovaly…"

Zpráva z výletu do Prahy – 3. PPM (4. dubna 2009)

 Opožděně – ale přece…
  4.dubna jsme podnikly výpravu na 3. Prague Patchwork Meeting v hotelu Pramen – kupodivu v Praze. Do hlavního města jsme vyjížděly sice pouze čtyři, ale již v Mor. Budějovicích se k nám připojilo další autíčko s našimi stejně nedočkavými kolegyněmi. Na výstavě jsme se potkávaly nejen s dalšími našimi klubovými členkami, ale hlásily se k nám i nám neznámé zákaznice z Šicího centra. Hřálo nás nejen horko v místnostech ale i pochvaly na naši společnou deku “ Znojmačku“, která byla hojně fotografována a která byla umístěna hned na začátku výstavy na nepřehlédnutelném místě.
   Co nás čekalo? Paráda všude okolo. Patchworkové umělecké obrazy a výjevy – neotřelé techniky zpracování, nezvyklé použité materiály a tak se jen  fotilo a koukalo. Mimo hlavní sál pak místnosti plné  časopisů, knih a hlavně látek, látek, látek…  Po celkové likvidaci následoval přejezd vším možným na další výstavu – klubovou – do Špejcharu. Snad to bylo naší devastací – ale tam už normál.
  Celkové hodnocení zážitků: Ušoupané nohy, ukoukané oči, plné tašky, moře elánu a chuť okamžitě šít a hlavně prázdné peněženky. A L E …  PARÁDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 K tomu všemu ale i moře srandy.  Ještě jednou díky dodatečně za bezpečný odvoz a dovoz našich tělesných schránek naší velitelce ve voze i jinak – Jitce.     Kdo nezažil – má čeho litovat, ale může se těšit tak jako my na příští rok, na již 4. PPM. Rada na závěr – pořiďte si prasátko a již setřete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

Zdraví Vás Renča.

A ještě – s malinkým zpožděním – nějaké fotky:

                     
RSS 2.0 | Trackback | Komentáře |

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.