Patchworkový klub Znojmo

"Tvoříme, abychom si to užily, ne abychom se stresovaly…"

Podzimní výstava v Novém Jičíně

Výstava trvá od 1. 9. do 9. 9. 2007. Dne 8. 9. 2007 jsou v Novém Jičíně městské slavnosti, očekáváme velkou návštěvnost.
Vyzýváme proto všechny PW, aby výstavu podpořily a svými výrobky pomohly zaplnit krásný sál. Výstavy ve Fulneku již mají své příznivce a změna výstavních prostor Novojičínského zámku určitě bude dalším zajímavým zpestřením.

1. moravský patchwork klub prosí všechny, kteří mají zájem vystavovat o potvrzení a předběžné nahlášení jaké exponáty na výstavu zapůjčí. Věří, že se se svými výrobky rády zúčastníte.(V loňském roce zhlédlo výstavu 1300 návštěvníků). Prosí, aby jste své výrobky opatřily poutky nebo dutinkou v horní části na provlečení bambusové tyče a následné zavěšení. Exponáty je nutné na zadní straně označit cedulkou se jménem a adresou. V případě, že svůj výrobek budete chtít prodat, musí být opatřen ošetřovacími symboly a cenou.

I letos je připravena soutěž – nyní na téma „Crazy quilt“ .
Quilt nesmí být menší než 125 x125 cm (50” x 50”), můžete zvolit čtvercový nebo obdélníkový tvar. Maximální velikost není určena. Vaší fantazii se meze nekladou. Soutěžní quilt musí být přihlášen a to nejpozději do 10.srpna 2007 a zaslán na adresu klubu do 20.srpna 2007. Všechny exponáty, které na výstavu zapůjčíte, musí být rovněž zaslány do 20.srpna 2007  kvůli přípravě popisků a rozvržení expozice.

Výstava se bude aranžovat 29.-30.srpna 2007. Je vítána každá pomoc při organizování, instalaci a samotném průběhu výstavy. Vernisáž bude 31.srpna 2007.

Na výstavě bude opět možnost zakoupení látek a pomůcek potřebných k PW. Jsou připraveny pro vás ukázky šití PW, work-shop, předvádění a prodej šicích strojů. Po celou dobu výstavy bude předváděn quiltovací  rám a stroj s prodlouženým ramenem. (Pokud jste byli na výstavě v Praze, mohli jste se s ním již seznámit.)
  plakatnj.jpg

RSS 2.0 | Trackback | Komentáře |

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.